Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Rozs-A Vendégház
Cím: 3942 Sárazsadány, Fõ u. 38.Email: vendeg@rozsmann.hu
Web: www.rozsmann.huTelefon: 0620973 4998
Gps: 48.2652467 , 21.4964597

Bemutatkozás

Tanyasi disznótoros hétvége teljes ellátással a ROZS-A vendégházban. Ajánljuk baráti társaságnak, csapatépítõ rendezvénynek a Hegyalján,Bodrog- partján házi pálinkával, igazi disznótoros ebéddel, vacsorával. A „Rozs-A” Vendégház Sárazsadány közepén található, közvetlenül a falu vegyesboltja mellett. Az udvarban található az "A" vendégház és a "B" vendégház.
Csendes kis falusi település, ahol a kikapcsolódásra vágyó vendég megtalálja a csendet és a sportolási lehetõséget egyaránt. A környék látnivalóit a látnivalók menûpont alatt találja. Tokaj és Sárospatak város programjaival szeretnénk jobban megismertetni vendégeinket.
Sárazsadány Budapesttõl 250 km-re észak-keletre fekszik a Zempléni-hegység lábánál és a Bodrog folyó partján, a híres Tokaj-hegyalján, Sárospataktól 8 km-re .

"A" Vendégház: Az "A" vendégházban két négyszemélyes szoba található. Mindkettõhöz zuhanyzós fürdõszoba tartozik. Közös konyha található étkezõvel (gáztûzhely, mikró, hûtõszekrény, edények, tányérok, evõeszközök).

"B" Vendégház: A "B" vendégházban két kétszemélyes szoba található, zuhanyzós fürdõszobával és WC-vel; egy háromszemélyes szoba káddal és WC-vel. Közös minikonyha található (villanytûzhely, mikró, hûtõszekrény, edények, tányérok, evõeszközök).


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0